Prime Cut, Warszawa 12.032023
Poniżej opis niedzielnej 'uczty':
- Jest zimno. Nie da się ogrzać tak wysokiej hali bez wydania miliona monet dziennie, a więc zła lokalizacja. Zakład czynny od 16-ej więc od soboty wieczór zapewne ogrzewanie wyłączone
- Steki zimne chwilę po podaniu. Podane na deskach zamiast na podgrzanych talerzach, zimno na hali więc nic dziwnego, że jedzenie zimne.
- Szpinak ledwie ciepły i beż smaku.
- Ziemniak odgrzewany w koszulce, czuć używany olej więc wielokrotnie odgrzewany.
- Stek że słabej wołowiny, kucharz nie wie jak powinien wyglądać i smakować chateaubriand.
- Desery bardzo dobre, niestety kawa podana letnia.
- Czerwone wino na kieliszki - sikacz
- Rachunek dla 4 osób 1300 zł (w tym tylko 2 lampki wina)
Czuję się oszukany ale rozumiem zachwyty innych. W dzisiejszej Warszawie wielu do zachwytu wystarcza niewiele.https://gotujmy.pl/html/gfx/emot/08.png
Creme de la Creme na świętego Wincentego - to jest miejscówka warta odwiedzenia. Jeśli ktoś jest fanem pizzy to się nie zawiedziecie, ponieważ w tym są mistrzami. Przy wysokiej jakości składników i dodatków, wciąż zachowują normalne ceny co dla mnie też jest ogromnym plusem.
Dobre - nie ma co tracić czasu na inne - szczerzę polecam Bubbles - to nie ściema! Sami sprawdźcie - dobre jedzenie, umiarkowane ceny i świetna lokalizacja! Byłam z polecenia i teraz chętnie polecam innym
Ja lubię chodzić do Creme de la Creme na świętego Wincentego. Bardzo fajny lokal i miło się tam siedzi Mają urozmaicone menu i regularnie dodają nowe pozycje. To co mi sie też podoba to że korzystają z sezonych produktów
w moim przypadku najlepiej sprawdza się jedzenie w domu. totalnie nie mam czasu chodzić po restauracjach. wychodząc z pracy wchodzę na roomservice zamawiam yoko sushi i jak dojadę do domu to lada chwila jest dzwonek do drzwi z jedzeniem. nieważne gdzie w warszawie jestem to zawsze dowożą.
Zdecydowanie Sypka Mąka i Masło na Żoliborzu! Najlepsze pizze w całej Warszawie i pyszne lemoniady. Mają też sezonowe dania, próbowałam tych z kurkami - bomba Polecam bardzo!
Warszawa - jakie restauracje polecacie?
Obserwuj wątekTej restauracji nie polecam
tester9@onet.eu
Poniżej opis niedzielnej 'uczty':
- Jest zimno. Nie da się ogrzać tak wysokiej hali bez wydania miliona monet dziennie, a więc zła lokalizacja. Zakład czynny od 16-ej więc od soboty wieczór zapewne ogrzewanie wyłączone
- Steki zimne chwilę po podaniu. Podane na deskach zamiast na podgrzanych talerzach, zimno na hali więc nic dziwnego, że jedzenie zimne.
- Szpinak ledwie ciepły i beż smaku.
- Ziemniak odgrzewany w koszulce, czuć używany olej więc wielokrotnie odgrzewany.
- Stek że słabej wołowiny, kucharz nie wie jak powinien wyglądać i smakować chateaubriand.
- Desery bardzo dobre, niestety kawa podana letnia.
- Czerwone wino na kieliszki - sikacz
- Rachunek dla 4 osób 1300 zł (w tym tylko 2 lampki wina)
Czuję się oszukany ale rozumiem zachwyty innych. W dzisiejszej Warszawie wielu do zachwytu wystarcza niewiele.https://gotujmy.pl/html/gfx/emot/08.png
Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
Nikkas
Odp: Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
punnia
Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
lasije4813@yks247.co
Odp: Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
Diaola
Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
Diaola
Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
Karola120_x
Odp: Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
ziolka123
Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
piękna Anka
Odp: Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
Monka_123