Warszawa - jakie restauracje polecacie?

Obserwuj wątek

Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?

elajza
  • elajza

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Lubię orientalne pierożki z Bombaj Masala, często zamawiam z dowodem przez roomservice jak nie mam pomysłu na obiad Są nadziewane ziemniakami i groszkiem a potem smażone. Mniam!

kamilek9491100
Moim zdaniem burgery nocą to najlepsza miejscówka np z burgerami:
https://www.burgerynoca.pl

mrs_drake
  • mrs_drake

Polecam Instalacje Art Bistro w Zamku Ujazdowskim. Świetne miejsce z klimatem i bardzo smacznym jedzeniem.

ReniaBon
  • ReniaBon

Lubię kuchnie azjatycką i na smaczne obiady to wpadam do bar Panda na Gocławiu. Gwarantuję że każdy tam znajdziecie coś dla siebie.Polecam

Zytek
  • Zytek

Ja uwielbiam Creme de la Creme, pyszna kuchnia i świetny lokal. Mięsa, sałatki, mule, pizze - same pyszności

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Ja w weekend miałam okazję odwiedzić jeden z lokali Kuchni za Ścianą. Smaczne, sezonowe dania, mała karta, wszystko smaczne i świeże. Spodoba się zwłaszcza fanom barów mlecznych - jest nie tylko smacznie, lecz także przystępnie cenowo

Odp: Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?

zytka09
  • zytka09

Ja mogę polecić Prime Cut na Twardej. Fajny klimat i dobre jedzenie, ceny też rozsądne

oliwia898
  • oliwia898

Muszę się podzielić z wami moim ostatnim odkryciem... a mianowicie na Pradze jest zajefajna miejscówa o nazwie WuWu. Nowoczesna restauracja z jedzeniem a także z ciekawymi wydarzeniami kulturalnymi. Jeśli ktoś lubi pyszne jedzenie i miło spędzić czas to właśnie miejsce dla niego.

Olaf R-k
  • Olaf R-k

Lubię wpadać w porze obiadowej do restauracji Ursus, zawsze mają dobre zupy i drugie dania do wyboru, typowo polskie i domowe, polecam wielbicielom rodzimych smaków

Ag.Zetka
  • Ag.Zetka

• Przepisy: 1373
- N31 Roberta Sowy - ceny niskie nie są, ale jakość fantastyczna - raz na jakiś czas, na specjalne okazje, warto się skusić, bo smaki są bajeczne,
- Warszawa Wschodnia Mateusza Gesslera - może nie będę obiektywna, bo ze względów osobistych mam sentyment do tej restauracji , ale.. mimo wszystko jest po prostu smacznie, można też zjeść pyszny lunch w całkiem dobrej cenie,
- Basil and Lime - dla wielbicieli tajskich smaków,
- Nowoursynowska - ciekawe menu zmieniane sezonowo, nawet zwykła pizza też smaczna

Odpowiedz na/ edytuj Warszawa - jakie restauracje polecacie?