Lubię orientalne pierożki z Bombaj Masala, często zamawiam z dowodem przez roomservice jak nie mam pomysłu na obiad Są nadziewane ziemniakami i groszkiem a potem smażone. Mniam!
Ja w weekend miałam okazję odwiedzić jeden z lokali Kuchni za Ścianą. Smaczne, sezonowe dania, mała karta, wszystko smaczne i świeże. Spodoba się zwłaszcza fanom barów mlecznych - jest nie tylko smacznie, lecz także przystępnie cenowo
Muszę się podzielić z wami moim ostatnim odkryciem... a mianowicie na Pradze jest zajefajna miejscówa o nazwie WuWu. Nowoczesna restauracja z jedzeniem a także z ciekawymi wydarzeniami kulturalnymi. Jeśli ktoś lubi pyszne jedzenie i miło spędzić czas to właśnie miejsce dla niego.
Lubię wpadać w porze obiadowej do restauracji Ursus, zawsze mają dobre zupy i drugie dania do wyboru, typowo polskie i domowe, polecam wielbicielom rodzimych smaków
- N31 Roberta Sowy - ceny niskie nie są, ale jakość fantastyczna - raz na jakiś czas, na specjalne okazje, warto się skusić, bo smaki są bajeczne,
- Warszawa Wschodnia Mateusza Gesslera - może nie będę obiektywna, bo ze względów osobistych mam sentyment do tej restauracji , ale.. mimo wszystko jest po prostu smacznie, można też zjeść pyszny lunch w całkiem dobrej cenie,
- Basil and Lime - dla wielbicieli tajskich smaków,
- Nowoursynowska - ciekawe menu zmieniane sezonowo, nawet zwykła pizza też smaczna
Warszawa - jakie restauracje polecacie?
Obserwuj wątekOdp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
elajza
Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
kamilek9491100
https://www.burgerynoca.pl
mrs_drake
ReniaBon
Zytek
cherry
Odp: Odp: Warszawa - jakie restauracje polecacie?
zytka09
oliwia898
Olaf R-k
Ag.Zetka
- Warszawa Wschodnia Mateusza Gesslera - może nie będę obiektywna, bo ze względów osobistych mam sentyment do tej restauracji , ale.. mimo wszystko jest po prostu smacznie, można też zjeść pyszny lunch w całkiem dobrej cenie,
- Basil and Lime - dla wielbicieli tajskich smaków,
- Nowoursynowska - ciekawe menu zmieniane sezonowo, nawet zwykła pizza też smaczna