Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
prezes napisał(a):

cześć jak miałam wyjątkowo podły humor to właziłam do apteki i gapiłam się w lustra,które reklamują preparaty na odchudzanie....i od razu było lepiej ....wizualnie;a potem kawka i ciacho..... ciekawe czy każdy facet też tak zawsze chce wyglądać super

nie wiem,czy każdy,ale większość to zakochane w sobie narcyzy(przynajmniej Ci których ja znam),witam w klubie samotnych mam,szczęśliwych kobiet wierzących w swoją wartość

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita

prezes
  • prezes

• Przepisy: 21
  • Artykuły: 0
cześć jak miałam wyjątkowo podły humor to właziłam do apteki i gapiłam się w lustra,które reklamują preparaty na odchudzanie....i od razu było lepiej ....wizualnie;a potem kawka i ciacho..... ciekawe czy każdy facet też tak zawsze chce wyglądać super

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
prezes napisał(a):

Msewka przesadzasz wszyscy nie mogą być jednakowi....mają nas kochać takie jakie jesteśmy....a nie wyobrażenia o nas...i tak na marginesie powiem ci ,że mój były mąż stwierdził,że kobieta dla której odszedł jest spełnieniem jego fantazji....no cóż ta jego "fantazja " ...aż mi się humor poprawił jak ich przez przypadek spotkałam a ja no cóż niedawno stwierdziłam ze nie mam czego żałować mam wspaniałe dzieci co prawda jęzory mają cięte po mamusi...ale co tam,prowadzę rodzinę zastępczą,jestem sołtysem,staram się rozwijać i nie biadolę że mi źle pracuję tak jak każdy .Owszem mam pewien niedosyt...samotność nie jest miła ,ale mam świadomość własnej wartościoj...chyba aureolka zaczyna uwieraćlubię wyzwania...

I to mi się podoba.

Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

prezes
  • prezes

Msewka przesadzasz wszyscy nie mogą być jednakowi....mają nas kochać takie jakie jesteśmy....a nie wyobrażenia o nas...i tak na marginesie powiem ci ,że mój były mąż stwierdził,że kobieta dla której odszedł jest spełnieniem jego fantazji....no cóż ta jego "fantazja " ...aż mi się humor poprawił jak ich przez przypadek spotkałam a ja no cóż niedawno stwierdziłam ze nie mam czego żałować mam wspaniałe dzieci co prawda jęzory mają cięte po mamusi...ale co tam,prowadzę rodzinę zastępczą,jestem sołtysem,staram się rozwijać i nie biadolę że mi źle pracuję tak jak każdy .Owszem mam pewien niedosyt...samotność nie jest miła ,ale mam świadomość własnej wartościoj...chyba aureolka zaczyna uwieraćlubię wyzwania...

zmieniono 1 raz (ostatnio 09 gru 2009 21:34 przez prezes)

Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

msewka
  • msewka

prezes napisał(a):

cześć...a ja się przestałam już odchudzać ziółka już mi się wylewały uszami,a moja latorośl podle oświadczyła"że niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć jak obejść..."no cóż mam 152cm wzrostu...a co mi tam właśnie zdałam egzamin na kierownika małej gastronomii....czyli teraz jestem wykwalifikowana kura domowa........i niedługo mam egzamin na prawko kat C trzymajcie za mnie kciuki pozdrawiam

Trzymam kciuki.Grunt, że jesteś fajną, ciepłą osóbką a nie wychudzoną złośnicą.Tak trzymaj!

Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

prezes
  • prezes

cześć...a ja się przestałam już odchudzać ziółka już mi się wylewały uszami,a moja latorośl podle oświadczyła"że niedługo łatwiej będzie mnie przeskoczyć jak obejść..."no cóż mam 152cm wzrostu...a co mi tam właśnie zdałam egzamin na kierownika małej gastronomii....czyli teraz jestem wykwalifikowana kura domowa........i niedługo mam egzamin na prawko kat C trzymajcie za mnie kciuki pozdrawiam

Witam, witam kto sie ze mna przywit

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
kinga napisał(a):

Dziewczyny to nie sprawiedliweWychodzi na to,ze tylko ja się odchudzam,a Wy obżeracie się pysznymi słodkościami

Kinia,ja tez na diecie jestem,staram sie nie jesc slodyczy,jem tylko chrupkie pieczywo itp. ale na swieta nie dam rady i chyba odpuszcze troche

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: :

msewka
  • msewka

Isabel napisał(a):

widziałem przepis na innym portalu takie samo zdjęcie jest

zobacz sobie na mojegotowanie.pl

"Widziałem" to przejęzyczenie czy Isabel to mężczyzna?

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Dziewczyny to nie sprawiedliweWychodzi na to,ze tylko ja się odchudzam,a Wy obżeracie się pysznymi słodkościami

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Pyza napisał(a):

kawkę? ciasteczko?

To z brzoskwiniowym wlasnie znalazlam ........ na innym portalu

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P