no właśnie....ale żarty żartami....to chyba magia świąt tak działa....dla mnie święta to szczególny czas....łezka się w oku kręci jak sobie przypomnę dawną atmosferę...czas oczekiwania....a teraz już od listopada mamy przedświąteczne pranie mózgów...i odwieczny dylemat,wigilia jak zawsze tradycyjna...i co dalej? prawie wszystko mamy na co dzień,czym zaskoczyć gości,jakie upominki przygotować?....a później (waga kłamie!) a tak na marginesie:Mikołaju byłam grzeczna(tak jakby...)
Dorotko jak spotkam Mikołaja to tez mu szepnę ,ze byłaś grzeczna i zasługujesz na prezent w postaci super,fajnego faceta
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywit
no właśnie....ale żarty żartami....to chyba magia świąt tak działa....dla mnie święta to szczególny czas....łezka się w oku kręci jak sobie przypomnę dawną atmosferę...czas oczekiwania....a teraz już od listopada mamy przedświąteczne pranie mózgów...i odwieczny dylemat,wigilia jak zawsze tradycyjna...i co dalej? prawie wszystko mamy na co dzień,czym zaskoczyć gości,jakie upominki przygotować?....a później (waga kłamie!) a tak na marginesie:Mikołaju byłam grzeczna(tak jakby...)
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
A.B.
NOOO,też się cieszę,dobrze mi tu z Wami
Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
Anula
Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
A.B.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywit
kinga
Dorotko jak spotkam Mikołaja to tez mu szepnę ,ze byłaś grzeczna i zasługujesz na prezent w postaci super,fajnego faceta
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywit
prezes
Odp: Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
kinga
Odp: Odp: : Witam, witam kto sie ze mna przywit
msewka
Znowu? Chyba nareszcie
Mirka227
Nareszcie jesteś AB, i to ze słodkościami, mniam
Doro