kawa chętnie,tym bardziej,że mam pracowitą niedzielę,przygotowuję kuchnię na wymianę mebli,a że robię to sama,to pracy full,wynieść stare szafki,wszystko wysprzątać,drewnianą podłogę pokryć wykładziną PCV,wymontować zlew...i tak dalej...całe szczęście,taki zajście raz na jakiś czas i efekt końcowy powinien być zadowalający
A.B chyba pochwalisz sie nowa kuchnia? ale masz duzo pracy, nie zazdroszcze, ale napewno polowa pojdzie do smieci, bo kupujemy rzeczy ktore nieraz sa nie potrzebne(u mnie tak jest) Pracuj dalej , a efekty pokazesz na zdjeciach
Fakt,dwie reklamówki niepotrzebnych szpargałów,a to tylko część,sporą cześć oddałam dla innych "kolekcjonerów",może to co ja uznałam za odpady staro-kuchenne,innym się przyda,zdjęcia nowej kuchni załączę po ukończonym finale,jutro pewnie się nie pokażę szybko,bo jadę z córką do lekarza
kawa chętnie,tym bardziej,że mam pracowitą niedzielę,przygotowuję kuchnię na wymianę mebli,a że robię to sama,to pracy full,wynieść stare szafki,wszystko wysprzątać,drewnianą podłogę pokryć wykładziną PCV,wymontować zlew...i tak dalej...całe szczęście,taki zajście raz na jakiś czas i efekt końcowy powinien być zadowalający
A.B chyba pochwalisz sie nowa kuchnia? ale masz duzo pracy, nie zazdroszcze, ale napewno polowa pojdzie do smieci, bo kupujemy rzeczy ktore nieraz sa nie potrzebne(u mnie tak jest) Pracuj dalej , a efekty pokazesz na zdjeciach
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
A.B.
Fakt,dwie reklamówki niepotrzebnych szpargałów,a to tylko część,sporą cześć oddałam dla innych "kolekcjonerów",może to co ja uznałam za odpady staro-kuchenne,innym się przyda,zdjęcia nowej kuchni załączę po ukończonym finale,jutro pewnie się nie pokażę szybko,bo jadę z córką do lekarza
misia53
Ale grzyb SZCZĘŚCIE no to jesteś szczęściarą
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Persik
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Doro
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Termar
Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Termar
A także prawdziwka - wybryk natury.
Jest to wczorajszy plon spacerów po lesie.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
misia53
To są opieńki! ja tylko takie grzyby znam
Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Termar
A ja odpowiadowuję, że przepis na tą bablę i inne przepisy jeszcze czekają na moderację.
A teraz coś słonego, a nie słodkiego zostawiam.
misia53
A ja się zapytowywuję , gdzie jest przepis na tę cieplutką babkę?