Napisałam i zero reakcji.Ale przecież to nie tajemnica,ten kto tak postępuje musi liczyć się z tym,że ktoś to odkryje.Jeśli któraś z Was ma książkę ""103 CIASTA SIOSTRY ANASTAZJI"Marysienka ,Leon,Kwitnący tulipan,Harataniec,Wedel przekladany i wiele innych przepisane łącznie z tytułem .
Nie sprawdzałam wszystkich dokladnie,ale te 100% przepisane.
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 paź 2009 19:44 przez BEEA123)
Co zrobić jeśli zauważy sie,że ktoś przepisuje przepisy i wystawia jako swoje nw tym portalu?Zgłosiłam nadużycie ponad tydzień temu i nic! A może można tak robić? Już sama nie wiem.Napiszcie co o tym myślicie.
napisz jaki przepis i kto- tu powinna być czarna lista,lub od razu zbanowanie użytkownika i skopiowanych przepisów
Napisz na prywatnych wiadomościach do tej osoby ze jak nie spowoduje sama usunięcia tych przepisów to podasz publicznie kto , skąd i co skopiował - ja tak zrobiłam - podziałało .
Co zrobić jeśli zauważy sie,że ktoś przepisuje przepisy i wystawia jako swoje na tym portalu?Zgłosiłam nadużycie ponad tydzień temu i nic! A może można tak robić? Już sama nie wiem.Napiszcie co o tym myślicie.
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 paź 2009 19:45 przez BEEA123)
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
BEEA123
Nie sprawdzałam wszystkich dokladnie,ale te 100% przepisane.
Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Pyza
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
A.B.
napisz jaki przepis i kto- tu powinna być czarna lista,lub od razu zbanowanie użytkownika i skopiowanych przepisów
Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Anula
Babciagramolka
BEEA123
Doro
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Pyza
Anula