A ja z innej beczki:Nasza koleżanka Terenia obchodzi dziś urodziny i ja chciałabym życzyć Ci Tereniu kochana wielu ciekawych przygód,niezapomnianych chwil, dużo zdrowia i miłości .I duuużo słodyczy i pamięci najbliższych o Twoim święcie.Buziaki i
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Napisałam i zero reakcji.Ale przecież to nie tajemnica,ten kto tak postępuje musi liczyć się z tym,że ktoś to odkryje.Jeśli któraś z Was ma książkę ""103 CIASTA SIOSTRY ANASTAZJI"Marysienka ,Leon,Kwitnący tulipan,Harataniec,Wedel przekladany i wiele innych przepisane łącznie z tytułem .
Nie sprawdzałam wszystkich dokladnie,ale te 100% przepisane.
Beea,robaczku wiem to denerwujące,ja chętnie zmieniam przepisy i wiele razy okazuje się,że danie to samo zrobione przeze mnie smakuje za kazdym razem inaczej-dlaczego,po prostu improwizuję,jedynie standardowe domowe dania są o TYM SAMYM SMAKU
Kopiować,ale po co Jaką frajdę da nam dodanie skradzionego przepisu,nie jedliśmy,nie znamy smaku,ani zapachu,więc apeluję nie kopiujmy-otwórzmy swoją wyobraźnie i szalejmy w kuchni
fotek to nie ma wiekszość (chyba) przepisów na portalu, ale ludzie tłumaczą się, że aparatów nie mają itd. ja twierdzę, że zdjęcie jest dowodem, że sama przygotowałam potrawę bo przepisy...wiadomo, tak naprawdę prawie wszystko już kiedyś ktoś wymyślił
Oczywiście, jest kilka osób, wyjątków, które podają świetne, sprawdzone przepisy bez zdjęć, ale to widać od razu po sposobie napisania przepisu - czy skopiowany bezmyślnie czy pisany przez osobę, która danie gotowała
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Sarenka
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Pyza
Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
teresa.rembiesa
Ja mam dzisiaj podwójne święto bo urodziny i imieniny.dwa w jednym.
msewka
A.B.
Beea,robaczku wiem to denerwujące,ja chętnie zmieniam przepisy i wiele razy okazuje się,że danie to samo zrobione przeze mnie smakuje za kazdym razem inaczej-dlaczego,po prostu improwizuję,jedynie standardowe domowe dania są o TYM SAMYM SMAKU
Kopiować,ale po co Jaką frajdę da nam dodanie skradzionego przepisu,nie jedliśmy,nie znamy smaku,ani zapachu,więc apeluję nie kopiujmy-otwórzmy swoją wyobraźnie i szalejmy w kuchni
Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich
Pyza
Oczywiście, jest kilka osób, wyjątków, które podają świetne, sprawdzone przepisy bez zdjęć, ale to widać od razu po sposobie napisania przepisu - czy skopiowany bezmyślnie czy pisany przez osobę, która danie gotowała
BEEA123
BEEA123
Sarenka
Pyza