A.B dobra, postaraj sie przylatwic jakis ekstraodrzutowy balon (cos na podobienstwo tamtych z Twoich fotogragfii), wpadnij najpierw do mnie, a potem juz razem pognamy autem- razem, weselej Zaproszenie mamy. A z powrotem, jak maz Anuli bedzie mial nas dosc, to zabiore Was do siebie, mam duza chate i 2 pokoje+ 1 malutki prawie niezamieszkale, wiec pomiescim siem
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Dziewczyny,ale szkoda ze nie mieszkamy troszke blizej siebie,ale serdecznie zapraszam i nie sa to puste slowa,jesli kiedys bedziecie w poblizu Bradford to dajcie znac wczesniej,a ja Was ugoszcze(nie tylko ciastem,ale czym chata bogata
Anula ja to sie pisze tylko na dobre ciacho,gdyz u mnie z pieczeniem jak juz wiecie jest na bakier
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Dziewczyny,ale szkoda ze nie mieszkamy troszke blizej siebie,ale serdecznie zapraszam i nie sa to puste slowa,jesli kiedys bedziecie w poblizu Bradford to dajcie znac wczesniej,a ja Was ugoszcze(nie tylko ciastem,ale czym chata bogata
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego
sarenka,a jak już będziecie na trasie to nie zapomnijcie o matkach polkach,które wyrwać się nijak nie mogą i też by z chęcią takich przysmaków popróbowały
A to moj wczorajszy wypiek,ciasto jest bardzo smaczne-musi byc calkiem wystudzone,bo budyn sie rozlewa,Nie mialam w domu smietany wiec dalam jogurt naturalny,jak widac tez dobrze.Upieklam wczoraj wieczorkiem,a dzisiaj mniej niz 1/4 zostalo
Ale pychotka
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
A.B.
Sarenka
kinga
Jak to mówia Anula-na nauke nigdy nie jest za pózno,wiec moze i ja kiedys zaczne sie uczyc piec ciasta
Anula
kinga
Anula ja to sie pisze tylko na dobre ciacho,gdyz u mnie z pieczeniem jak juz wiecie jest na bakier
Anula
Odp: Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego
BEEA123
A.B.
iwi69
Ale pychotka
Sarenka