Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
O Wy kusicielki jedne.Na ledwie co poskromiony żołądek to mi herbatkę z wiśniówką i deserek przed oczy pchają.Teraz to się dopiero pochoruję.
Ale to nic.Ja też zmarzłam i wypiłam zieloną herbatę o nazwie Sencha brzoskwiniowy sad.Bardzo smaczna,nawet moja córka chętnie ją pije,a to u niej nie jest normalne.

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
to ja zaserwuję wam deserek
obrazek

Babciagramolka
Na dworze wietrzysko takie , że głowę ukręca. Wcale nie pałałam ochotą na wyjście z domu . Ale jak mus to mus . Moja wielorasowa ,, księżniczka „ Psotka zażyczyła sobie spaceru. Co miałam zrobić poszłam . Wróciłam przewiana do szpiku kości . A na rozgrzewkę najlepsza gorąca herbatka .A że było mi naprawdę zimno to w celach zapobiegawczo – zdrowotnych wzmocniłam herbatkę nalewką wiśniową . I już mi ciepło . I humorek mi się poprawił. Wcale ta pogoda na dworze nie jest taka straszna .
Zapraszam na herbatkę .
obrazek

Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

A.B.
  • A.B.

msewka napisał(a):

Dzięki za Wasze dobre serduszka i troskę.Dziś jest już dobrze,tylko troszkę jeszcze jestem osłabiona.Złego tak szybko diabli nie biorą,ponoć.

humorek wraca,więc zdrówko się poprawia-tak myślę

msewka
  • msewka

Dzięki za Wasze dobre serduszka i troskę.Dziś jest już dobrze,tylko troszkę jeszcze jestem osłabiona.Złego tak szybko diabli nie biorą,ponoć.

Odp: Odp: Odp: Dzien dobry - witam Wszystkich

msewka
  • msewka

iwi69 napisał(a):

msewka napisał(a):

Ja akurat też.To napijemy się razem.

Tak tylko mialas to wspaniale ciasteczko a ja tylko obrazek.

Szczerze mówiąc to tylko skrawek spróbowałam,bo bałam się za dużo jeść po turbulencjach,jakie mój żołądek przechodził wcześniej.Dzień wcześniej zjadłam drożdżówkę z serkiem z tego ciasta z którego robiłam placek i z tym samym serkiem.Więc jadłam oczami tak,jak Ty Iwi.

Babciagramolka
Msewka- uważaj na siebie i zdrowiej

A.B.
  • A.B.

msewka napisał(a):

Witam.U nas dzień paskudny ,zimno,wietrznie a słoneczko tylko na chwilę wygląda.Mam wolną sobotę i tylko tyle dobrego mnie dziś spotkało.W nocy teściową zabrało znów pogotowie i mąż pojechał do teścia,żeby i jemu się coś nie stało z nerw.Kilka lat temu miał operację głowy i nieraz ma ataki padaczki .A ja rano ledwo podniosłam się z łóżka.Albo mi coś zaszkodziło,albo dopadł mnie jakiś wirus.
Bez szczegółów z wc prawie nie wychodziłam.Nawet pić nie mogłam.I tak do samego południa.Tak więc mąż sam z teściem pojechali do szpitala.Teraz mi trochę lepiej choć czuję się słabiutko.Tylko pranie zrobiłam,bo nie ma pogody i trzeba dłużej suszyć a nazbierało się tego trochę.Córka codziennie po kilka razy się przebiera a to na wf, a to do szkoły, a to po szkole a mi sterty rosną prania.Dobrze,że wczoraj upiekłam ciasto,bo dziś już bym nie dała rady go wyrobić.
Częstujcie się,proszę.

Ewcia,to wirus,mój najmłodszy męczy się już 4 dzień,dzieciaku Ty goń do lekarza bo się odwodnisz,zdrówka życzę
Ciacho powala,mniam

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
iwi69 napisał(a):

misia53 napisał(a):

I ja Was witam i mam dowód ,ze nie próżnowałam
Częstujcie się proszę ciasteczkiem...

To ja sie czestuje szybko a co to za ciacho?

bardzo alkoholowe bo półtorej szklanki mocnego rumu dałam ale stwierdzam że z amaretto jest lepsze moje tiramisu

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
misia53 napisał(a):

I ja Was witam i mam dowód ,ze nie próżnowałam
Częstujcie się proszę ciasteczkiem...

To ja sie czestuje szybko a co to za ciacho?

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P