Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Miłego dnia!
obrazek

Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Dziewczyny ja tez Was bardzo goraco pozdrawiam i dziekuje,ze o mnie pamietalyscie,to bardzo mile

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Kinuśka robaczku,cieszę się że wszystko wraca do normalności,pozdrawiam Cię strasznie strasznie gorąco,buźka

Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Dzielna dziewczynka z Ciebie, Kinguś Dobrze, że się trzymasz. I wpadaj jak tylko znajdziesz chwilkę, czekamy

kinga
  • kinga

Sarenka napisał(a):

Kingus, Ciebie tutaj bardzo bardzo bardzo brakuje * Ja tylko wypatruje, czekam, wspominam, gdzie Kingusia sie podziewa i kiedy tutaj wroci
Najcieplejsza osobka jaka poznalam przez internet, najcieplejsza tutaj... a ja tak bardzo lubie i cenie cieplych, milych, dobrych ludzi...A tak ich malo dookola, i jeszcze mniej jak Kingi nie ma Ale czekam cierpliwie bo wiem, ze Kingiusia wroci i to calkiem niedlugo Cmok Wracaj

Oj Sarenko nawet nie spodziewalam sie tak cieplutkiego powitaniaJa juz w koncu koncze porzadki,dzis mija równy tydzien od zalania,a dom dopiero zaczyna przypominac domZmykam teraz cos zjesc bo jestem o sniadaniu,nie mialam czasu ani nic ugotowac,ani zjesc,w koncu maz wrócil z pracy i wlozyl do piekarnika gotowa lazanie bo jeszcze troche i zona by mu padla

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Kingus, Ciebie tutaj bardzo bardzo bardzo brakuje * Ja tylko wypatruje, czekam, wspominam, gdzie Kingusia sie podziewa i kiedy tutaj wroci
Najcieplejsza osobka jaka poznalam przez internet, najcieplejsza tutaj... a ja tak bardzo lubie i cenie cieplych, milych, dobrych ludzi...A tak ich malo dookola, i jeszcze mniej jak Kingi nie ma Ale czekam cierpliwie bo wiem, ze Kingiusia wroci i to calkiem niedlugo Cmok Wracaj

kinga
  • kinga

madzia1 napisał(a):

witam dawno mnie tu niebyło

Witaj Madziu mnie tez chwile tu nie bylo

madzia1
  • madzia1

• Przepisy: 7
witam dawno mnie tu niebyło

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Mnie jest trudno zauwazyc aby te slicznotki ''nie wyrosly cos zbytnio'', bomba iwi, zrobie takie, juz mi slinka cieknie, a mialam schudnac :/

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Robilysmy z kolezanka.Powiem,ze cos nie wyrosly zbytnio ale nie byly "kluchowate"i mnie osobiscie smakowaly

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P