Dostęp do internetu mam,ale bardzo ograniczony.A to dlatego,że wolimy powłóczyć się na świeżym powietrzu,niż kisić się w pokoju..A po frugie jak już wieczorem jest chwila,to Patrycja zasiada na godzinkę.Więc ja tylko tak wpadam na moment spojrzeć co się dzieje,żeby nie wyjść z tematu.A przy okazji wczoraj jadłam pysznego pstrąga.Pozdrawiam
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Ewcia juz pewnie spakowana,a ona sama juz sni kolorowo o nadchodzacym urlopie
Ewciu udanego wypoczynku i moc wrazen
Dzięki Kinia.Podróż była strasznie męcząca.Wyjechaliśmy o 6.20 rano a na miejscu byliśmy po 16/tej z czego półtorej godziny było na postój a później na obiad.Ale wrto było przyjechać,bo jest pięknie.Właśnie wróciliśmy ze spaceru po zaporze w Solinie.Idziemy zaraz się położyć.To powietrze,piwo i podróż mnie wykończyły.
No i tu mnie Ewcia zaskoczylasBylam swiecie przekonana,ze przez okres wypoczynku nie zagladniesz do nas,a tu prosze taka mila niespodziankaCzyli masz dostep do internetu,fajnie
A Bieszczady to prawda sa piekne,kiedys bylam tam co roku,wiec wiem co piszeKorzystaj w wypoczynku,ciesz sie rodzinka i napawaj sie pieknymi krajobrazami
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Ewcia juz pewnie spakowana,a ona sama juz sni kolorowo o nadchodzacym urlopie
Dzięki Kinia.Podróż była strasznie męcząca.Wyjechaliśmy o 6.20 rano a na miejscu byliśmy po 16/tej z czego półtorej godziny było na postój a później na obiad.Ale wrto było przyjechać,bo jest pięknie.Właśnie wróciliśmy ze spaceru po zaporze w Solinie.Idziemy zaraz się położyć.To powietrze,piwo i podróż mnie wykończyły.
Pyzo wcale,a wcale sie nie spóznilasJa moja popoludniowa kawke pije zawsze ok.17 wiec akurat jest pora zebym podreptala na dól do kuchni i sobie zrobilaI tez bede miala taka z pianka,bo zawsze ubijam mleczko w specjalnym dzbanuszku,kawa jest wtedy pyszna
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
msewka
kinga
No i tu mnie Ewcia zaskoczylasBylam swiecie przekonana,ze przez okres wypoczynku nie zagladniesz do nas,a tu prosze taka mila niespodziankaCzyli masz dostep do internetu,fajnie
A Bieszczady to prawda sa piekne,kiedys bylam tam co roku,wiec wiem co piszeKorzystaj w wypoczynku,ciesz sie rodzinka i napawaj sie pieknymi krajobrazami
msewka
A.B.
kinga
Pyzo wcale,a wcale sie nie spóznilasJa moja popoludniowa kawke pije zawsze ok.17 wiec akurat jest pora zebym podreptala na dól do kuchni i sobie zrobilaI tez bede miala taka z pianka,bo zawsze ubijam mleczko w specjalnym dzbanuszku,kawa jest wtedy pyszna
Pyza
A.B.
iwi69
kinga
A.B.