Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A zapomnialam! Wszystkim mamom, mamusiom, mamciom - Nalezy nam sie taki dzien w roku! Dostalam pieknego kwiatka od corci i wzruszajace zyczonka, hmmm jak mile potrafia byc okazje...

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Witajcie, przyuwazylam, ze romawiacie min o moim wiencu A ja go zrobilam w piatek wieczorem, zostalo troche do dzisiaj, wczoraj poczestowalam gosci (wstyd sie przyznac, ale im sie przyznalam, to dobrzy znajomi no i mialam wiecej roznosci na stole, wiec nie bylo kichy) i dzisiaj moj maz wpalaszowal reszte. Dzisiaj bylo juz troche suchsze niz normalnie no i nie mialo tak intensywnego aromatu, jak wtedy gdy bylo swiezutkie, no ale wciaz bylo smaczne

kiwi
  • kiwi

• Przepisy: 1064
  • Artykuły: 0
Witam

Odp: Odp: Odp: Odp: Witam,

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
msewka napisał(a):

kinga napisał(a):

Anula napisał(a):

Witam,nie mam jeszcze nic slodkiegi,ale cos trzeba wykombinowac z okazji Dnia Matki

Anula ja mam jeszcze kawalek wienca bananowego(wg.przepisu Sarenki),wiec wpadaj,zrobie do tego dobra kawke z pianka i czekolada i bedziemy swietowac

I smakował Ci ,bo ja już musiałam drugi raz piec a moja córka chyba zjadła większość.

Jest faktycznie bardzo smaczny,tylko ja tak jak Ty upieklam go w dwoch keksowkach bo nie mialam odpowiedniej formyA co wazne,moze postac kilka dni i nie wysycha

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
witam

Odp: Odp: Odp: Witam,

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
kinga napisał(a):

Anula napisał(a):

Witam,nie mam jeszcze nic slodkiegi,ale cos trzeba wykombinowac z okazji Dnia Matki

Anula ja mam jeszcze kawalek wienca bananowego(wg.przepisu Sarenki),wiec wpadaj,zrobie do tego dobra kawke z pianka i czekolada i bedziemy swietowac

I smakował Ci ,bo ja już musiałam drugi raz piec a moja córka chyba zjadła większość.

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68
witam.

Odp: Odp: Witam,

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Anula napisał(a):

kiwi
  • kiwi

• Przepisy: 1064
Witam wszystkich

Odp: Witam,

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P