misia53 napisał(a):msewka napisał(a):kinga napisał(a):msewka napisał(a):A ja mam jeszcze od wczoraj drożdżowca z rabarbarem i kruszonką.Zapraszam na ciasto i To ja tez sie wpraszam,jesli mogeTy Msewka masz ciasto rabarbarowe,ja mam kompot z rabarbaru,wiec zrobimy wieczor rabarbarowy Zapraszam ale spieszcie sie dziewczyny, bo się kończy.Albo dajcie znać to upiekę następne.Rabarbaru Ci u mnie dostatek na działce. msewka jestem na Ciebie obrażona ;, bo zabrałaś fotkę a w piątek mamy loty musisz się wkupićbo zaszkodziłaś sobiejaedynie rum nas może uratować Ale sobie nagrabiłam.Obiecuję poprawę w niedługim czasie.Na tamtym zdjęciu byłam oślepiona słońcem i tak mi się wcisnęło enter i usunęło.
msewka napisał(a):kinga napisał(a):msewka napisał(a):A ja mam jeszcze od wczoraj drożdżowca z rabarbarem i kruszonką.Zapraszam na ciasto i To ja tez sie wpraszam,jesli mogeTy Msewka masz ciasto rabarbarowe,ja mam kompot z rabarbaru,wiec zrobimy wieczor rabarbarowy Zapraszam ale spieszcie sie dziewczyny, bo się kończy.Albo dajcie znać to upiekę następne.Rabarbaru Ci u mnie dostatek na działce. msewka jestem na Ciebie obrażona ;, bo zabrałaś fotkę a w piątek mamy loty musisz się wkupićbo zaszkodziłaś sobiejaedynie rum nas może uratować
kinga napisał(a):msewka napisał(a):A ja mam jeszcze od wczoraj drożdżowca z rabarbarem i kruszonką.Zapraszam na ciasto i To ja tez sie wpraszam,jesli mogeTy Msewka masz ciasto rabarbarowe,ja mam kompot z rabarbaru,wiec zrobimy wieczor rabarbarowy Zapraszam ale spieszcie sie dziewczyny, bo się kończy.Albo dajcie znać to upiekę następne.Rabarbaru Ci u mnie dostatek na działce.
msewka napisał(a):A ja mam jeszcze od wczoraj drożdżowca z rabarbarem i kruszonką.Zapraszam na ciasto i To ja tez sie wpraszam,jesli mogeTy Msewka masz ciasto rabarbarowe,ja mam kompot z rabarbaru,wiec zrobimy wieczor rabarbarowy
A ja mam jeszcze od wczoraj drożdżowca z rabarbarem i kruszonką.Zapraszam na ciasto i
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp
misia53
no, to czekamy na nową fotkę.
Odp: Odp: Odp
msewka
Ale sobie nagrabiłam.Obiecuję poprawę w niedługim czasie.Na tamtym zdjęciu byłam oślepiona słońcem i tak mi się wcisnęło enter i usunęło.
Odp: Odp
misia53
msewka jestem na Ciebie obrażona ;, bo zabrałaś fotkę a w piątek mamy loty
musisz się wkupićbo zaszkodziłaś sobiejaedynie rum nas może uratować
Odp: Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
msewka
Zapraszam ale spieszcie sie dziewczyny, bo się kończy.Albo dajcie znać to upiekę następne.Rabarbaru Ci u mnie dostatek na działce.
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
amberka
ulcia21
misia53
Sarenka
ulcia21
Witam ,a ja to chyba wybiore sie do Anulki na sernik /jak mnie przyjmie/
Odp: Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
kinga
To ja tez sie wpraszam,jesli mogeTy Msewka masz ciasto rabarbarowe,ja mam kompot z rabarbaru,wiec zrobimy wieczor rabarbarowy