No to ,, dychaj " luźniej i zdrowiej . A ciasteczko podkradam do porannej kawusi . Miłego dnia.
msewka napisał(a):Obiecałam coś słodkiego i dotrzymuję obietnicy.Częstujcie się, jeśli macie ochotę! Och , Ty bezduszna dziewczyno
Obiecałam coś słodkiego i dotrzymuję obietnicy.Częstujcie się, jeśli macie ochotę!
misia53 napisał(a):Doro napisał(a):monia2005 napisał(a):Przepraszam nie wiem czemu tyle razy zapisało Monia , zeby dla wszystkich starczylo Jak ja przy korytku to za wiele nie zostanie[ Zostaw kawaleczek dla mnie spragnionej sie nie odmawia
Doro napisał(a):monia2005 napisał(a):Przepraszam nie wiem czemu tyle razy zapisało Monia , zeby dla wszystkich starczylo Jak ja przy korytku to za wiele nie zostanie[
monia2005 napisał(a):Przepraszam nie wiem czemu tyle razy zapisało Monia , zeby dla wszystkich starczylo
Przepraszam nie wiem czemu tyle razy zapisało
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp.
msewka
Buniu, nie ma sprawy.Ja też już po kawusi obowiązkowo.A w głowie skaczą Indianie! Ale zaraz wezmę leki to może huk minie!
Odp: Odp.
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Odp.
msewka
No duszno mi się zrobiło, duszno! Więc stąd ta bezduszność, nos zapchany i ledwo dycham.
Doro
Mirka227
Odp: Odp: Odp.
Anula
Ale pysznosci,pewnie ze sie skusze
Odp: Odp: Odp.
misia53
Och , Ty bezduszna dziewczyno
msewka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp.
misia53
No przestań Czyżbyś miała zachcianki w tym wieku Dorcia , litości...
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp.
Doro
Zostaw kawaleczek dla mnie spragnionej sie nie odmawia