kochane dziewczynki dziekuje wam slicznie za zyczenia mam nadzieje ze ciacho smakowaloa tak poza tym bardzo wam wspolczuje tego co dzieje sie teraz w polscewoda to straszny zywiola ale mam nadzieje ze sie jakos uporamy z tymi przeciwnosciami losuserduszka dla was i moc buziakow trzymajcie sie cieplutko
U nas rzeka Warta też wyglądała wczoraj jak Wisła, ponad 40 cm przekroczyła stan alarmowy i groziło przerwanie wałów.Co chwilę słychać było straż pędzącą do zalanych gospodarstw i domów, położonych niżej.Na działce jeśli nie będzie na razie padać powinno być w miarę, bo woda stoi w ścieżkach i schodzi z grządek.Jeszcze w trawie małe jeziorko, ale u sąsiadów obok, którzy mają ciut niżej nadal całe roślinki pod wodą.Oj w tym roku zapłacimy za żywność krocie.Wisienki i brzoskwinie omarzły , kwiecia było do oporu a owoców to raczej zbyt dużo nie będzie.Reszta ludziom na polach wygnije.Ciężko mają, zwłaszcza rolnicy.
Tereniu cieszę się, że Tobie nie pozalewało domku, a w współczuję tym, którzy muszą się borykać z wodą.Wyglądam słoneczka jak zbawienia.
Dziewczyny jesteście kochane,dziękuję ale z naszym domem jest wszystko w porządku nawet w piwnicy wody nie mamy i dzięki Bogu za to.Woda zatrzymała sie150 metrów od naszego domu. Zalane mamy tylko pole z ziemniakami i zbożem.
U mojego taty wczoraj brakowało 40 cm,a woda wlała by się do domu,całe szczęście że dom jest na wysokich fundamentach i troszkę wyżej bo dwa domy dalej woda wdarła się do środka. Najgorsza była ta noc ,każdy patrzył w niebo czy będzie padać, na szczęście od 23 i cały dzisiejszy dzień nie było deszczu i woda zaczęła opadać.Opadło tylko 7cm.a wszystkim było weselej.Oby szybko opadała bo znowu straszą deszczem.
zmieniono 1 raz (ostatnio 19 maj 2010 23:06 przez teresa.rembiesa)
Pyszny torcik, trójkąty itd. a mnie tam nie było!
Wszystkiego najlepszego Olimpia, i dziewczynki super wypieki.Ja też wypróbuję przepis Moni.Tylko martwię się o Terenię, bo Jej miejscowość zalana i ma pewnie sporo zmartwień. Tereniu, bardzo Ci współczuję! U mnie na działce namiękło jak gąbka, a u Was to istna rzeka płynie przez Brzeszcz.Jakby coś można było pomóc to pisz kochana, a pewnie wiele z nas coś mogłoby pomóc!
Kochani a ja chce sie z wami podzielic tortem czekoladowo-chalwowym bo wczoraj mialam urodzinkiwiec bierzcie i jedzcie z tego wszyscyzdjecie jest kiepskie ale tort pycha zamiescilam juz przepis na swoim profilu sprobujciebuziaczkinapijmy sie
Olimpia wszystkiego co najlepszeTortem oczywiście się częstuje
Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp.
monia2005
Odp: Odp: Odp:
monia2005
Odp: Odp.
monia2005
monia2005
olimpia200
msewka
Tereniu cieszę się, że Tobie nie pozalewało domku, a w współczuję tym, którzy muszą się borykać z wodą.Wyglądam słoneczka jak zbawienia.
teresa.rembiesa
U mojego taty wczoraj brakowało 40 cm,a woda wlała by się do domu,całe szczęście że dom jest na wysokich fundamentach i troszkę wyżej bo dwa domy dalej woda wdarła się do środka. Najgorsza była ta noc ,każdy patrzył w niebo czy będzie padać, na szczęście od 23 i cały dzisiejszy dzień nie było deszczu i woda zaczęła opadać.Opadło tylko 7cm.a wszystkim było weselej.Oby szybko opadała bo znowu straszą deszczem.
msewka
Wszystkiego najlepszego Olimpia, i dziewczynki super wypieki.Ja też wypróbuję przepis Moni.Tylko martwię się o Terenię, bo Jej miejscowość zalana i ma pewnie sporo zmartwień. Tereniu, bardzo Ci współczuję! U mnie na działce namiękło jak gąbka, a u Was to istna rzeka płynie przez Brzeszcz.Jakby coś można było pomóc to pisz kochana, a pewnie wiele z nas coś mogłoby pomóc!
u
Odp: Odp: Odp.
kinga
Olimpia wszystkiego co najlepszeTortem oczywiście się częstuje
eli_555
A może sie poczęstujecie moimi serowymi trójkątami?