Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp.

monia2005
  • monia2005

• Przepisy: 328
  • Artykuły: 0
Zewo bardzo dziękuję za miłe słowa twoja drożdżówka jest piękna ja na następny raz zrobię na górę kruszonkę ,a dziś poczęstujcie się ciastem kokosowym
obrazek

Odp: Odp: Odp:

monia2005
  • monia2005

Zewo bardzo dziękuję za miłe słowa twoja drożdżówka jest piękna ja na następny raz zrobię na górę kruszonkę ,a dziś poczęstujcie się ciastem kokosowym
obrazek

Odp: Odp.

monia2005
  • monia2005

obrazek

monia2005
  • monia2005

obrazek

olimpia200
kochane dziewczynki dziekuje wam slicznie za zyczenia mam nadzieje ze ciacho smakowaloa tak poza tym bardzo wam wspolczuje tego co dzieje sie teraz w polscewoda to straszny zywiola ale mam nadzieje ze sie jakos uporamy z tymi przeciwnosciami losuserduszka dla was i moc buziakow trzymajcie sie cieplutko

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
U nas rzeka Warta też wyglądała wczoraj jak Wisła, ponad 40 cm przekroczyła stan alarmowy i groziło przerwanie wałów.Co chwilę słychać było straż pędzącą do zalanych gospodarstw i domów, położonych niżej.Na działce jeśli nie będzie na razie padać powinno być w miarę, bo woda stoi w ścieżkach i schodzi z grządek.Jeszcze w trawie małe jeziorko, ale u sąsiadów obok, którzy mają ciut niżej nadal całe roślinki pod wodą.Oj w tym roku zapłacimy za żywność krocie.Wisienki i brzoskwinie omarzły , kwiecia było do oporu a owoców to raczej zbyt dużo nie będzie.Reszta ludziom na polach wygnije.Ciężko mają, zwłaszcza rolnicy.
Tereniu cieszę się, że Tobie nie pozalewało domku, a w współczuję tym, którzy muszą się borykać z wodą.Wyglądam słoneczka jak zbawienia.

teresa.rembiesa
Dziewczyny jesteście kochane,dziękuję ale z naszym domem jest wszystko w porządku nawet w piwnicy wody nie mamy i dzięki Bogu za to.Woda zatrzymała sie150 metrów od naszego domu. Zalane mamy tylko pole z ziemniakami i zbożem.
U mojego taty wczoraj brakowało 40 cm,a woda wlała by się do domu,całe szczęście że dom jest na wysokich fundamentach i troszkę wyżej bo dwa domy dalej woda wdarła się do środka. Najgorsza była ta noc ,każdy patrzył w niebo czy będzie padać, na szczęście od 23 i cały dzisiejszy dzień nie było deszczu i woda zaczęła opadać.Opadło tylko 7cm.a wszystkim było weselej.Oby szybko opadała bo znowu straszą deszczem.

zmieniono 1 raz (ostatnio 19 maj 2010 23:06 przez teresa.rembiesa)

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Pyszny torcik, trójkąty itd. a mnie tam nie było!
Wszystkiego najlepszego Olimpia, i dziewczynki super wypieki.Ja też wypróbuję przepis Moni.Tylko martwię się o Terenię, bo Jej miejscowość zalana i ma pewnie sporo zmartwień. Tereniu, bardzo Ci współczuję! U mnie na działce namiękło jak gąbka, a u Was to istna rzeka płynie przez Brzeszcz.Jakby coś można było pomóc to pisz kochana, a pewnie wiele z nas coś mogłoby pomóc!

u

Odp: Odp: Odp.

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
olimpia200 napisał(a):

Kochani a ja chce sie z wami podzielic tortem czekoladowo-chalwowym bo wczoraj mialam urodzinkiwiec bierzcie i jedzcie z tego wszyscyzdjecie jest kiepskie ale tort pycha zamiescilam juz przepis na swoim profilu sprobujciebuziaczkinapijmy sie

Olimpia wszystkiego co najlepszeTortem oczywiście się częstuje

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Olimpia wszstkiego najlepszego.
A może sie poczęstujecie moimi serowymi trójkątami?
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P