Margolata- zobacz przepis na jaka w koszulce tzw poszetowe w siążce ,, Ab ovo - czyli jejunio wg Buni "
Alison - to jest tzw ciasto parzone - zobacz przepis ,, Ciasto parzone na pierogi :
Ja do wrzątku wkładam jajka z lodówki po uprzednim nakłuciu skorupki z tej bardziej "obłej" (mniej stożkowatej) strony. (Mam takie specjalne proste urządzenie). Gotuję 4 min. Gdy jajko bardzo duże to 5 min. Jeszcze się nie zdarzyło aby nie było na miękko.
Z jajkiem na "ty"
Obserwuj wątekOdp: Odp: Z jajkiem na "ty"
margolata
Dziękuję na pewno zobaczę
Anula te jajeczka wyglądają przepysznie
Odp: Z jajkiem na "ty"
Anula
Odp: Z jajkiem na "ty"
Babciagramolka
Alison - to jest tzw ciasto parzone - zobacz przepis ,, Ciasto parzone na pierogi :
Odp: Z jajkiem na "ty"
alison
Odp: Z jajkiem na "ty"
Lidka
Odp: Z jajkiem na "ty"
margolata
Czy ktoś z Was umie gotować jajko w koszulce chyba tak to się nazywa
Często robię faszerowane jajka.
Odp: Z jajkiem na "ty"
Odp: Z jajkiem na "ty"
Bahus
Odp: Z jajkiem na "ty"
Pyza
Odp: Z jajkiem na "ty"
aniaaxd2