Śliczne te białe truskaweczki, nigdy, przyznam się szczerze, na żywo ich nie widziałam, tylko takie zwykłe najczerwieńsze. Słyszałam tylko z angielskiego kiedyś określenie na białe tryskawki - "pineaberries" czyli połączenie "pineapple"(ananasa) i "strawberries"(tryskawek).Czy one faktycznie tak smakują?
Pierwsze w tym roku biale truskawki ,wnusia zebrala i nawet sie podzielic nie chciala)sa slodsze w smaku jak te czerwone,szkoda ze tak malo ich, byloby by pycha ciacho...
zmieniono 1 raz (ostatnio 24 cze 2012 12:18 przez Marika_1961)
Mam tez posadzone biale truskawki ale nie wiem czy cos z tego bedzie w tym roku bo u mnie caly czas deszczowo,truskawki juz sa ale male i brak slonca aby dostaly koloru.Moze sie uda pare tych bialych zebrac i skosztowac jak smakuja
Sezon truskawkowy rozpoczęty!
Pierwsze truskawki kupione w tym roku, wyrosły gdzieś w okolicach Łomży
2 lata nie jadłam truskawek, bo moja córeczka miała po nich wysypkę, więc jako "matka karmiąca" musiałam z nich zrezygnować, ale w tym sezonie już nie karmię, więc sobie odbiję
Zaczarowane truskawki....
Obserwuj wątekOdp: Zaczarowane truskawki....
endrox87
Odp: Zaczarowane truskawki....
kat_muffin
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Zaczarowane truskawki....
Marika_1961
Odp: Odp: Odp: Odp: Zaczarowane truskawki....
Marika_1961
Odp: Odp: Odp: Zaczarowane truskawki....
Marika_1961
Odp: Odp: Zaczarowane truskawki....
Marika_1961
Bahus
Koper
Pierwsze truskawki kupione w tym roku, wyrosły gdzieś w okolicach Łomży
2 lata nie jadłam truskawek, bo moja córeczka miała po nich wysypkę, więc jako "matka karmiąca" musiałam z nich zrezygnować, ale w tym sezonie już nie karmię, więc sobie odbiję
kasiunia.1981
Bahus