Znalazłam kiedyś w necie, (mam zapisane ale nie chcę publikować cudzych zdjęć) piękne ludziki z warzyw i szynki, przecudne, ale nigdy się nie pobawiłam w ich produkcję, może jak będę miała dzieci to wtedy. Aż chce się jeść takie cuda. A te listki do kwiatu z cukinii......to z czego one są
Przyozdabiam potrawy, ale tylko jeśli robię jedzonko dla kogoś. Samej sobie mi się nie chce, bo nie boi mi to żadnej różnicy.
Do ozdabiania potraw zawsze się jednak przyda natka pietruszki, jakieś kolorowe warzywko pokrojone drobno i posypane na potrawę lub zielenina. Do zupek przydaje się też śmietana lub jogurt naturalny. Ładnie wygląda kleks lub zygzak zrobiony na wierzchu.
Wydaje mi się, że potrawa ładnie ozdobiona wydaje się smaczaniejsza, bo wtedy widac, że autor się starał
Bardzo mi się podoba ta środkowa dekoracja zupy,,,(pomidorowej?). Bardzo profesjonalna, w połączeniu z dekoracją stołu (tła) wręcz świetna. Ta dekoracja to Twoje autorstwo?
zmieniono 2 razy (ostatnio 05 kwi 2009 23:41 przez Bahus)
Przyozdabiam potrawy, ale tylko jeśli robię jedzonko dla kogoś. Samej sobie mi się nie chce, bo nie boi mi to żadnej różnicy.
Do ozdabiania potraw zawsze się jednak przyda natka pietruszki, jakieś kolorowe warzywko pokrojone drobno i posypane na potrawę lub zielenina. Do zupek przydaje się też śmietana lub jogurt naturalny. Ładnie wygląda kleks lub zygzak zrobiony na wierzchu.
Wydaje mi się, że potrawa ładnie ozdobiona wydaje się smczaniejsza, bo wtedy widac, że autor się starał
zdobienie potraw
Obserwuj wątekOdp: zdobienie potraw
stokrotka24
Odp: Odp: zdobienie potraw
Bahus
Bardzo mi się podoba ta środkowa dekoracja zupy,,,(pomidorowej?). Bardzo profesjonalna, w połączeniu z dekoracją stołu (tła) wręcz świetna. Ta dekoracja to Twoje autorstwo?
Odp: zdobienie potraw
misia13
Odp: zdobienie potraw
misia13
Odp: zdobienie potraw
karita
Do ozdabiania potraw zawsze się jednak przyda natka pietruszki, jakieś kolorowe warzywko pokrojone drobno i posypane na potrawę lub zielenina. Do zupek przydaje się też śmietana lub jogurt naturalny. Ładnie wygląda kleks lub zygzak zrobiony na wierzchu.
Wydaje mi się, że potrawa ładnie ozdobiona wydaje się smczaniejsza, bo wtedy widac, że autor się starał
Odp: zdobienie potraw
zbysiowa
Odp: zdobienie potraw
majgrz11maja
Odp: zdobienie potraw
Odp: zdobienie potraw
anetam
Odp: zdobienie potraw
ptychu