Połączenie pomidora żółtego i czerwonego - super. Ja w ten sposób nacinam jabłka i dekoruję torty, lekko smarując galaretką cytrynową. Świetne na tortach z owocami.
POMIDOROWE POMYSŁY
robimy klasyczne nacięcie w kształcie litery V. wycięte w ten sposób kawałki wyjmujemy i pośrodku rozcinamy. Wkladamy je z powrotem, rozsuwamy i przyozdabiamy kwiatem z papryki chili...
zdobienie potraw
Obserwuj wątekOdp: zdobienie potraw
MADZIALENKA
Odp: zdobienie potraw
ptychu
Odp: zdobienie potraw
Agusia74
Motylek jest fantastyczny
Odp: zdobienie potraw
Odp: zdobienie potraw
połówkę pomidora kroimy tak,by rozsunąć delikatnie jej dolne krawędzie.kladziemu na liściu sałaty...
Odp: zdobienie potraw
robimy klasyczne nacięcie w kształcie litery V. wycięte w ten sposób kawałki wyjmujemy i pośrodku rozcinamy. Wkladamy je z powrotem, rozsuwamy i przyozdabiamy kwiatem z papryki chili...
Odp: zdobienie potraw
połączenie żółtego pomidora z czerwonym..
Odp: zdobienie potraw
nacięcie pół pomidora w kształcie litery V
Odp: zdobienie potraw
podobny wariant jak w przypadku kwiatu z pomidora, tym razem w wyciętymi platkami....
Odp: zdobienie potraw
podobny wariant ja w przypadku kwiata z pomidora...(zamieściłam juz wczęśniej dokladny opis)