U mnie dzisiaj też pojawił się błąd:
Dodanie przepisu bez zdjęć
20
( Lekki sernik na zimno )
A zdjęcie dodane
Edytowałaś przepis ? Chyba tak z tego co pamiętam . I nie ponowiłaś podpisu pod zdjęciem poprawnie - jest tylko ,,Lekki sernik na zimno" - to za krótki tekst dla tego system nie zaliczył punktów
Teraz znikło jedno zdjęcie z tortu i jest 25 pkt ,może damy dzisiaj z tym spokój , bo tu czary mary się dzisiaj dzieją ,co Ty misiu5 na to powiesz ?Ale za starania kwiatka i tak dostaniesz .Jutro może będzie lepiej ,albo podarujmy sobie ,to aż taki majątek nie jest., niech zostanie tak jak jest ,dzięki i pozdrawiam ,spokojnej i dobrej nocki Ci życzę
Ale chyba coś nie działa dobrze bo jak dodawałam opisy to był komunikay zapunktowane, a póżniej zobaczyłam że są nie te opisy tylko jakby jeden opis rozbity na wszystkie zdjęcia. Proszę o interwencję.
Teraz mam edycję Niestety opisy poleciały w kosmos więc sama podpisałam Ci zdjęcia. Zobacz czy tak mogą wyglądać opisy. Jak chcesz coś w nich zmienić daj znać to, to zmienię.
Ale chyba coś nie działa dobrze bo jak dodawałam opisy to był komunikay zapunktowane, a póżniej zobaczyłam że są nie te opisy tylko jakby jeden opis rozbity na wszystkie zdjęcia. Proszę o interwencję.
Nie ma Twojej edycji. Spróbuj ją zrobić jeszcze raz. Jeśli edycja się nie powiedzie napisz mi na PW jakie opisy chcesz mieć pod zdjęciami to je wstawię.
Zła ilość punktów
Obserwuj wątekOdp: Odp: Zła ilość punktów
Babciagramolka
Edytowałaś przepis ? Chyba tak z tego co pamiętam . I nie ponowiłaś podpisu pod zdjęciem poprawnie - jest tylko ,,Lekki sernik na zimno" - to za krótki tekst dla tego system nie zaliczył punktów
Odp: Zła ilość punktów
Ilonar2301
Dodanie przepisu bez zdjęć
20
( Lekki sernik na zimno )
A zdjęcie dodane
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Zła ilość punktów
Smakowita
Odp: Odp: Odp: Odp: Zła ilość punktów
misia5
Teraz mam edycję Niestety opisy poleciały w kosmos więc sama podpisałam Ci zdjęcia. Zobacz czy tak mogą wyglądać opisy. Jak chcesz coś w nich zmienić daj znać to, to zmienię.
Odp: Odp: Zła ilość punktów
misia5
Bo zjadło część opisu Edytuj i popraw opisy. Jakby co pomogę
Odp: Zła ilość punktów
Smakowita
Odp: Odp: Odp: Zła ilość punktów
Smakowita
Odp: Odp: Zła ilość punktów
misia5
Odp: Odp: Odp: Odp: Zła ilość punktów
misia5
Nie ma Twojej edycji. Spróbuj ją zrobić jeszcze raz. Jeśli edycja się nie powiedzie napisz mi na PW jakie opisy chcesz mieć pod zdjęciami to je wstawię.
Odp: Odp: Odp: Zła ilość punktów
renatka1