Tzn po dodaniu przepisu na brokuły dostałam 2 x 10pkt za promowana kategorie, ale nie wiem dokladnie za jakie przepis... powinnam dostac dwa razy po 10pkt za przepisy sprzed 5 dni, a jeden za dziś za brokuly
Miałam podobną sytuację. Dodałam kilka dni temu przepis z kat. promowanej na kaszę z pieczarkami z 3 zdjęciami a mimo to dostałam 25 punktów. Dlaczego ?
Miałam podobną sytuację. Dodałam kilka dni temu przepis z kat. promowanej na kaszę z pieczarkami z 3 zdjęciami a mimo to dostałam 25 punktów. Dlaczego ?
Witam
A czy ja zrobilam coś źle, że za 2 z moich przepisów nie otrzymałam punktów za promowaną kategorię? Chodzi o przepisy dodane 5 dni temu:
-ogórki koreczki do słoika oraz sałatka z ogórków i papryki na zimę. Proszę o sprawdzenie.
Zła ilość punktów
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Zła ilość punktów
Justine27
Odp: Odp: Odp: Zła ilość punktów
Justine27
Odp: Odp: Zła ilość punktów
misia5
Zobacz teraz, czy punkty zostały naliczone.
Odp: Zła ilość punktów
Justine27
misia5
Zobacz teraz, czy masz punkty.
misia5
Nie wiem, ale się dowiem i dam Ci znać
Odp: Odp: Zła ilość punktów
joaska500
Justine27
A czy ja zrobilam coś źle, że za 2 z moich przepisów nie otrzymałam punktów za promowaną kategorię? Chodzi o przepisy dodane 5 dni temu:
-ogórki koreczki do słoika oraz sałatka z ogórków i papryki na zimę. Proszę o sprawdzenie.
kicaj14
Polpal