Przepiekne zwierzaczki jestem "psiara" uwielbiam psy , koty , konie zreszta wszystkie zwierzeta kocham.Niestety teraz nie mam zadnego zwierzaczka a swoja najukochansza sunie GABRYSIE musialam zostawic w Polsce u taty , wiem przynajmniej ze ma wspaniala opieke
Ale fajnie razem wyglądają Skąd ja to znam.. Sugus(ten duży) żyje w zgodzie z wszystkimi kotami. Obecnie jest ich 7 a było prawie jeszczeraz tyle. Nawet zaakceptował dwie przybłędy/ Teraz jest dziadkiem, jak na swój wiek- 7 letni senior Tulka natomiast koty goni i ma frajde. Oba pieski pochodzą z adopcji.
Zachęcam wszystkich do adoptowania bezpańskich psów. Sugus okazał sie psem rodowodowymOddanym do uśpienia jako 3 letni, zdrowy pies prze wlasciciela wyjezdzajacego za granice. Ktory zdazyl juz uspic 2 koty i innego psa. Odratowala go wolontariuszka ktora przyszla z pieskiem na szczepienie.
Na zdj Sugus już u nas, po adopcji- ważył niespełna 55 kg. Taraz ma zdrowe 70kg zywej wagi A to już 4 lata gdy jest u nas.
Zwierzenta
Obserwuj wątekOdp: Zwierzęta
Marika_1961
Male ktore sie wyklulo z jajka i zdazylo nawet juz podrosnac oraz jajeczka czekamy na rodzenstwo tego malego
Odp: Odp: Zwierzęta
Marika_1961
Moj syn ma tego samego psiaka ;-)
Nazywa sie maira
Odp: Zwierzęta
iwi69
iwi69
mania
mania
mania
Odp: Odp: Zwierzęta
Barbara Malafouris
eli_555
thegrooba
Zachęcam wszystkich do adoptowania bezpańskich psów. Sugus okazał sie psem rodowodowymOddanym do uśpienia jako 3 letni, zdrowy pies prze wlasciciela wyjezdzajacego za granice. Ktory zdazyl juz uspic 2 koty i innego psa. Odratowala go wolontariuszka ktora przyszla z pieskiem na szczepienie.
Na zdj Sugus już u nas, po adopcji- ważył niespełna 55 kg. Taraz ma zdrowe 70kg zywej wagi A to już 4 lata gdy jest u nas.