a tu Moja Torka
p.s tez macie tak ze często myślicie i tych zwierzakach co nie maja domu? albo ci umierają w strasznych mękach ? teraz coraz częściej się o tym słyszy , szkoda ze nie ma jak im pomóc
a tu Moja Torka
p.s tez macie tak ze często myślicie i tych zwierzakach co nie maja domu? albo ci umierają w strasznych mękach ? teraz coraz częściej się o tym słyszy , szkoda ze nie ma jak im pomóc
Rok temu odwiedzil mnie taki gość
wylecial zza szafy ... nikt nie wie skąd sie wziął .. widocznie w nocy przez otwarte okno wpadl .. Musialam go zlapac bo zaplątał się w firanki i juz polowal na niego kot..
Ale nie bylabym sobą , musialam uwiecznic to zdarzenie i tego niepowtarzalnego zwierzaczka.
Fajne miluskie hihi u nas lataja wieczorem takie kolo bloku ale troche mniejsze,w Sri Lance widzialam olbrzymy zrobilam zdjecie ale czeba sie dobrze przypatrzec aby je dojrzec takie wiszace na drzewie
wylecial zza szafy ... nikt nie wie skąd sie wziął .. widocznie w nocy przez otwarte okno wpadl .. Musialam go zlapac bo zaplątał się w firanki i juz polowal na niego kot..
Ale nie bylabym sobą , musialam uwiecznic to zdarzenie i tego niepowtarzalnego zwierzaczka.
Chyba był młody , bo stare syczą i kiełki pokazują
Ale ja do ręki nie wzięłabym za nic w świecie.Odważna jesteś!
zmieniono 1 raz (ostatnio 19 lip 2010 19:19 przez misia53)
Zwierzenta
Obserwuj wątekOdp: Odp: Zwierzenta
Marika_1961
Jakie miluskie moja mama kiedys miala boksera,ale to bylo jakies 20 lat temu
Odp: Zwierzęta
Ines
Odp: Zwierzenta
caroline1983
Odp: Odp: Zwierzenta
Marika_1961
A ten pampers to slodka mordka
aniaaxd2
Odp: Odp: Zwierzenta
Marika_1961
Lubi pieszczoty,nasz tez to lubil...
Odp: Odp: Zwierzęta
Marika_1961
Fajne miluskie hihi u nas lataja wieczorem takie kolo bloku ale troche mniejsze,w Sri Lance widzialam olbrzymy zrobilam zdjecie ale czeba sie dobrze przypatrzec aby je dojrzec takie wiszace na drzewie
Odp: Odp: Zwierzęta
misia53
Chyba był młody , bo stare syczą i kiełki pokazują
Ale ja do ręki nie wzięłabym za nic w świecie.Odważna jesteś!
Odp: Zwierzęta
luna19
misia53