pioge7

pioge7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 604]

Francuskie bułeczki

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

fajne bułeczki, polecam zrobić

Francuskie bułeczki

Składniki:

Francuskie bułeczki

 

  • 2 porcje ciasta francuskiego
  • keczup
  • parówki drobiowe
  • 20 dag pieczarek

 

Sposób przygotowania:

Francuskie bułeczki
Ciasto francuskie wyłożyć na stolnicę. Pieczarki pokroić drobno i usmażyć na patelni do momentu, aż zacznie odparowywać z nich woda. Następnie parówki ugotować. Ciasto francuskie pokroić na mniejsze porcje. Na każdą porcję nałożyć trochę keczupu i rozsmarować. Następnie włożyć trochę pieczarek i dać pół parówki. Wszystko złożyć, i układać na brytfannie. Piec ok. 25 minut w temp. 200 st. C.