Sposób przygotowania:
Francuskie paczuszki z rybą
Rybę, jeśli mrożona trzeba odmrozić, następnie kroję ją w paseczki, jeśli kostka, wystarczy po odmrożeniu rozdzielić. Mięso przekładam do miski i posypuję obficie przyprawami, można dodać (olej). Zakrywam i zostawiam tak na 1-2 godzin.
Ciasto francuskie dzielę na 6 części, w filiżance łączę jajko z przyprawami ( te same co do rybki) i smaruję nim każdy kawałek ciasta. Układam kawałki ryby na ciasto, i zawijam paczuszki, wierzch także pokrywam jajkiem z przyprawami.
Piekę 20 -25 min w piekarniku nagrzanym do 175st.C ( termoobieg)
Ciasto francuskie dzielę na 6 części, w filiżance łączę jajko z przyprawami ( te same co do rybki) i smaruję nim każdy kawałek ciasta. Układam kawałki ryby na ciasto, i zawijam paczuszki, wierzch także pokrywam jajkiem z przyprawami.
Piekę 20 -25 min w piekarniku nagrzanym do 175st.C ( termoobieg)
evita0007
zbysiowa
Z Bi...ki:)) Na wagę są :)) Dzięki Evitko:)
evita0007
Dokładnie z B.... ;D hihi ^^
gosiczek821
zbysiowa
A dlaczego nie możesz? Dietetyczne;))
marietta
zbysiowa
Dziękuję:)
KRISTOFE
zbysiowa
Koniecznie KRISTOFE, nie będziesz żałował:)
KRISTOFE