Sposób przygotowania:
Fusilli z brokułem i papryką
Warzywa myjemy i oczyszczamy. Brokuł lekko obgotowujemy w osolonej wodzie.
Następnie dzielimy na mniejsze różyczki. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Cebulę i czosnek siekamy i szklimy na kilku łyżkach oliwy.
Dodajemy paprykę w proszku oraz pokrojoną czerwoną paprykę i brokuł. Doprawiamy do smaku i dusimy do miękkości warzyw. Na koniec do warzyw dodajemy ugotowany makaron.
Całość mieszamy i chwilę podgrzewamy. Makaron przekładamy na talerze i posypujemy startym serem. Smacznego!
Następnie dzielimy na mniejsze różyczki. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Cebulę i czosnek siekamy i szklimy na kilku łyżkach oliwy.
Dodajemy paprykę w proszku oraz pokrojoną czerwoną paprykę i brokuł. Doprawiamy do smaku i dusimy do miękkości warzyw. Na koniec do warzyw dodajemy ugotowany makaron.
Całość mieszamy i chwilę podgrzewamy. Makaron przekładamy na talerze i posypujemy startym serem. Smacznego!