Sposób przygotowania:
Gofry z serka wiejskiego
Serek wiejski, jajka, mąkę i erytytol umieścić w misce i wymieszać dowolnym sposobem - mikserem lub blenderem, czy też ręcznie. Przy mieszaniu ręcznym lub blenderem będą wyczuwalne grudki serka, jeśli ktoś woli gładką konsystencję i brak grudek w górach najlepiej użyć blendera. Zamiast erytrytolu można dodać i inne slodzidło, można też dodać do ciasta aromat, który się lubi. Te gofry także fajnie wychodzą bez cukru na słono, wystarczy nieco tylko posolić i dodać ulubione przyprawy i będzie wersja wytrawna.
Gofrownicę popsikać olejem lub użyć pędzelka i wysmarować gofrownicę olejem. Do rozgrzanej gofrownicy nalewać ciasto, smażyć, aż będą gotowe.
Gofrownicę popsikać olejem lub użyć pędzelka i wysmarować gofrownicę olejem. Do rozgrzanej gofrownicy nalewać ciasto, smażyć, aż będą gotowe.
ajrinwu