Sposób przygotowania:
Grillowany kebab warzywny
Nieobieraną cukinię, pokroić w plasterki grubości pół centymetra. Oczyszczoną z gniazd nasiennych paprykę pokroić na jednakowe kawałki. Oczyszczone i opłukane pieczarki oraz pomidorki koktajlowe, osuszyć na ręczniku papierowym.
Warzywa i grzyby nadziewać na patyczki do szaszłyków, posmarować oliwą z oliwek i ułożyć na natłuszczonej kratce grilla. Piec około 10 minut, co jakiś czas odwracając, aby zrumieniły się równomiernie. Podawać z białym pieczywem.
Warzywa i grzyby nadziewać na patyczki do szaszłyków, posmarować oliwą z oliwek i ułożyć na natłuszczonej kratce grilla. Piec około 10 minut, co jakiś czas odwracając, aby zrumieniły się równomiernie. Podawać z białym pieczywem.