Sposób przygotowania:
Gruszki z grilla.
Gruszki umyć i przekroić na połówki,usunąć gniazda nasienne i sk-
-ropić sokiem cytrynowym,by nie ściemniały.Osiem połówek orzechów odłożyć do dekoracji,a resztę posiekać drobno,ser rozgnieść widelcem i wymieszać z masłem i siekanymi orzechami.
Napełniać nimi wydrążone połówki gruszek,a połówki owoców zaw-
-inąć w folię aluminiową i układać na rozgrzanym ruszcie.Piec ok.5
minut,zdjąć z grilla,rozwinąć folię,nałożyć resztę masy.Gotowe grus-
-zki udekorować resztą połówek orzechów i natką pietruszki.
-ropić sokiem cytrynowym,by nie ściemniały.Osiem połówek orzechów odłożyć do dekoracji,a resztę posiekać drobno,ser rozgnieść widelcem i wymieszać z masłem i siekanymi orzechami.
Napełniać nimi wydrążone połówki gruszek,a połówki owoców zaw-
-inąć w folię aluminiową i układać na rozgrzanym ruszcie.Piec ok.5
minut,zdjąć z grilla,rozwinąć folię,nałożyć resztę masy.Gotowe grus-
-zki udekorować resztą połówek orzechów i natką pietruszki.