Sposób przygotowania:
Owoce pod kruszonką
1. Płatki owsiane umieszczamy w misce dodajemy masło i miód. Mieszamy wszystkie składniki dokładnie. Opcjonalnie możemy dodać kilka łyżek wody lub mleka.
2. 3/4 przygotowanej masy z płatków przekładamy do naczynia żaroodpornego.
3. Dodajemy warstwę truskawek i rabarbaru. Posypujemy cukrem waniliowym.
4. Na wierzchu układamy pozostała warstwę z płatków.
5. Pieczemy w nagrzanym piekarniku na 180 stopni około 20 minut. Podajemy na ciepło najlepiej z kodami.
2. 3/4 przygotowanej masy z płatków przekładamy do naczynia żaroodpornego.
3. Dodajemy warstwę truskawek i rabarbaru. Posypujemy cukrem waniliowym.
4. Na wierzchu układamy pozostała warstwę z płatków.
5. Pieczemy w nagrzanym piekarniku na 180 stopni około 20 minut. Podajemy na ciepło najlepiej z kodami.
![Owoce pod kruszonką Owoce pod kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/owoce-pod-kruszonka-591433.jpg)
![Owoce pod kruszonką Owoce pod kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/owoce-pod-kruszonka-591434.jpg)
![Owoce pod kruszonką Owoce pod kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/owoce-pod-kruszonka-591435.jpg)
![Owoce pod kruszonką Owoce pod kruszonką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/owoce-pod-kruszonka-591436.jpg)