Sposób przygotowania:
Grzanki z bananem i masłem orzechowym
Banana kroimy w cienkie plasterki. Dwie kromki chleba smarujemy masłem
orzechowym.
Na jednej kromce chleba
układamy banana, przykrywamy drugą
kromką i dokładnie dociskamy. Odkrajamy skórkę. Kanapkę kroimy w paski. Pokrojone i dobrze
dociśnięte mini kanapeczki smażymy na roztopionym maśle dosłownie po parę minut z każdej
strony, aż chleb pięknie się zarumieni.
Wnętrze kanapek powinno być ciepłe, ale
nie gorace.
orzechowym.
Na jednej kromce chleba
układamy banana, przykrywamy drugą
kromką i dokładnie dociskamy. Odkrajamy skórkę. Kanapkę kroimy w paski. Pokrojone i dobrze
dociśnięte mini kanapeczki smażymy na roztopionym maśle dosłownie po parę minut z każdej
strony, aż chleb pięknie się zarumieni.
Wnętrze kanapek powinno być ciepłe, ale
nie gorace.