kober

kober

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 325]

Grzanki z pasztetem do zupy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Grzanki najlepiej podawać od zup np: rosołu lub krupniku. Z bułki kroimy grzanki, smarujemy je masłem i ...

Grzanki z pasztetem do zupy

Składniki:

Grzanki z pasztetem do zupy

 

  • Bułka
  • Masło
  • 1 pasztet DROP

 

Sposób przygotowania:

Grzanki z pasztetem do zupy
Z bułki kroimy grzanki, smarujemy je masłem i nakładamy cienką warstwę pasztetu i ułożywszy grzanki na blasze wstawić do nagrzanego pieca. Osobno usmażyć zieloną pietruszkę, tak aby chrupała i po kwadransie położyć na każdej grzance. Grzanki najlepiej podawać od zup np: rosołu lub krupniku.

Tagi:

pasztet