Sposób przygotowania:
A'la gulasz z indyka
Fileta dokładnie myjemy. Następnie osuszamy papierowym ręcznikiem. Osuszonego fileta kroimy na małe kawałeczki.
Następnie dodajemy przygotowane przyprawy i olej. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy najlepiej na całą noc do lodówki.
Po tym czasie rozgrzewamy patelnię. Na rozgrzaną patelnię dajemy zamarynowanego indyka. Smażymy na małym ogniu ok. 15 minut. Ciągle mieszając, aby się nie przypaliło.
Podajemy najlepiej z ryżem, frytkami lub ziemniakami.
Następnie dodajemy przygotowane przyprawy i olej. Wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy najlepiej na całą noc do lodówki.
Po tym czasie rozgrzewamy patelnię. Na rozgrzaną patelnię dajemy zamarynowanego indyka. Smażymy na małym ogniu ok. 15 minut. Ciągle mieszając, aby się nie przypaliło.
Podajemy najlepiej z ryżem, frytkami lub ziemniakami.