Sposób przygotowania:
Gwiazdki z tatarem z wędzonego łososia
Zacznijmy od przygotowania masełka, które musi się schłodzić. Siekamy bardzo drobno lub przeciskamy przez praskę czosnek, pietruszkę siekamy, wszystko mieszamy dokładnie z masłem. Formujemy mały rulonik i zawijamy w folię spożywczą lub aluminiową, wkładamy do zamrażarki na trochę, a potem niech leży w lodówce do czasu podania. Tatar: Łososia kroimy w mniejsze kawałeczki, w kosteczkę taką, do tego dodajemy drobniutko posiekaną dymkę, startą skórkę z limonki i sok, mieszamy wszystko dokładnie i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Teraz z chleba tostowego będziemy wycinać podstawy, wycinamy je foremką do ciastek w dowolnym kształcie, nie wyjmujemy foremki i napełniamy ją "pod sufit" łososiem, wyjmujemy z foremki i układamy na talerzyku i tak postępujemy z resztą.Podajemy z dodatkiem masełka czosnkowego.