Sposób przygotowania:
Hot dog bezglutenowy
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Dodawać stopniowo wody, ciasto powinno się troszeczkę lepić.
Stolnicę lekko podsypać mąką ziemniaczaną, kawałek ciasta (u mnie całość na 8 części) rozwałkować albo rozgnieść na płaski placek i zawinąć parówkę. Końcówki obciąć kawałek na końcem parówki :)
Po-nakłuwać wykałaczką i posmarować wodą.
Piec ok. 25 minut w 180 stopniach od momenty włączenia piekarnika, jak wkładamy do ciepłego to krócej. Zjeść po przestygnięciu.
Stolnicę lekko podsypać mąką ziemniaczaną, kawałek ciasta (u mnie całość na 8 części) rozwałkować albo rozgnieść na płaski placek i zawinąć parówkę. Końcówki obciąć kawałek na końcem parówki :)
Po-nakłuwać wykałaczką i posmarować wodą.
Piec ok. 25 minut w 180 stopniach od momenty włączenia piekarnika, jak wkładamy do ciepłego to krócej. Zjeść po przestygnięciu.