Sposób przygotowania:
Hot-dog w bułce
Każdą z bułek przecinam na połowę, ale nie do końca.
Parówki podgrzewam w wodzie, po czym obieram z osłonek, przekrawam na pół.
Pomidora myję, obieram ze skórki lub nie i kroję w plastry. Ogórka kiszonego kroję w plasterki, a cebulę w cienkie krążki lub kostkę.
Każdą połowkę bułeczki smaruję cienko ketchupem i musztardą. Kładę do każdej bułki połówkę parówki, łyżkę osączonej z soku sałatki, plasterek kiszonego ogórka i pomidora oraz cebulkę.
Na chwilę wkładam hot-dogi do mikrofali, aby podgrzać całość. Podaję hot-dogi z ulubionymi sosami.
Parówki podgrzewam w wodzie, po czym obieram z osłonek, przekrawam na pół.
Pomidora myję, obieram ze skórki lub nie i kroję w plastry. Ogórka kiszonego kroję w plasterki, a cebulę w cienkie krążki lub kostkę.
Każdą połowkę bułeczki smaruję cienko ketchupem i musztardą. Kładę do każdej bułki połówkę parówki, łyżkę osączonej z soku sałatki, plasterek kiszonego ogórka i pomidora oraz cebulkę.
Na chwilę wkładam hot-dogi do mikrofali, aby podgrzać całość. Podaję hot-dogi z ulubionymi sosami.