Sposób przygotowania:
Jaglanka z mango, owocami leśnymi i musli
1) Mleko wlewamy do garnka, wsypujemy cukier wanilinowy i zagotowujemy.
2) Do zagotowanego mleka wsypujemy płatki jaglane błyskawiczne, cukier i gotujemy.
3) Następnie przelewamy do miseczek.
4) Z puszki wyciągamy owoce leśne i układamy po lewej stronie z boku miseczki na jaglance.
5) Plastry mango również wyciągamy z puszki, kroimy w kosteczkę i układamy po środku.
6) Po prawej stronie sypiemy musli.
7) Z lewej strony wlewamy smoothie (nie za dużo żeby nie zatopić owoców) i gotowe.
2) Do zagotowanego mleka wsypujemy płatki jaglane błyskawiczne, cukier i gotujemy.
3) Następnie przelewamy do miseczek.
4) Z puszki wyciągamy owoce leśne i układamy po lewej stronie z boku miseczki na jaglance.
5) Plastry mango również wyciągamy z puszki, kroimy w kosteczkę i układamy po środku.
6) Po prawej stronie sypiemy musli.
7) Z lewej strony wlewamy smoothie (nie za dużo żeby nie zatopić owoców) i gotowe.
SylaUla
biedroneczki