Sposób przygotowania:
Czekoladowo-bananowa jaglanka z kokosem
1) Mleko wlewamy do garnka, podgotowujemy i wsypujemy płatki jaglane.
2) Nie zapominamy o mieszaniu i po chwili dodajemy odżywkę białkową.
3) Nadal nie zapominamy o mieszaniu i wsypujemy wiórki kokosowe.
4) Na końcu dodajemy nutellę według uznania - ja dodałam 2 łyżki.
5) Jeśli uznamy, że konsystencja jest dla nas za gęsta (wolimy rzadsze), po prostu dolewamy mleko i oczywiście mieszamy.
6) Przekładamy do naczyń i posypujemy migdałami.
2) Nie zapominamy o mieszaniu i po chwili dodajemy odżywkę białkową.
3) Nadal nie zapominamy o mieszaniu i wsypujemy wiórki kokosowe.
4) Na końcu dodajemy nutellę według uznania - ja dodałam 2 łyżki.
5) Jeśli uznamy, że konsystencja jest dla nas za gęsta (wolimy rzadsze), po prostu dolewamy mleko i oczywiście mieszamy.
6) Przekładamy do naczyń i posypujemy migdałami.