Sposób przygotowania:
Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami
Jaja gotujemy na twardo (10 minut). Obieramy ze skorupek, rozkrawamy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka. Żółtka rozgniatamy widelcem, dodajemy kumin, majonez, posiekany koperek, szczyptę soli i pieprzu. Wydrążone wcześniej jaja nadziewamy przygotowaną masą. Jaja dekorujemy kawałkami ogórka zielonego i kiełkami szczypiorku.
![Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jaja-nadziewane-z-ogorkiem-i-kielkami-100625.jpg)
![Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jaja-nadziewane-z-ogorkiem-i-kielkami-100626.jpg)
![Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jaja-nadziewane-z-ogorkiem-i-kielkami-100627.jpg)
![Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami Jaja nadziewane z ogórkiem i kiełkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jaja-nadziewane-z-ogorkiem-i-kielkami-100628.jpg)
Elficzna