Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Jaja po diabelsku

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

smaczny i szybki przepis sprawdzony

Jaja po diabelsku

Składniki:

Jaja po diabelsku

 

  • 8 jaj ugotowanych na twardo
  • 2 ogórki konserwowe
  • 1 płaska łyżeczka przecieru pomidorowego
  • 3 łyżeczki keczupu
  • szczypta ostrej papryki
  • łyżeczka mąki
  • posiekane zioła

 

Sposób przygotowania:

Jaja po diabelsku
zagotować szklankę wody iw lać zaprawę zrobioną z mąki oraz przecieru zagotować doprawić przyprawami ogórki drobniutko posiekać włożyć do sosu i ponownie zagotować dodać keczup jaja obrać i przeciąć wzdłuż na połówki ułożyć na półmisku żółtkiem do góry zalać sosem posypać zieleniną

Tagi:

zioła