Wafelek2601

Wafelek2601

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Jajeczna pasta z cebulą i szczypiorkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pasta doskonała do smarowania pieczywa.

Jajeczna pasta z cebulą i szczypiorkiem

Składniki:

Jajeczna pasta z cebulą i szczypiorkiem

 

Sposób przygotowania:

Jajeczna pasta z cebulą i szczypiorkiem
Jajka zalać wodą, posolić, gotować przez 10 minut. Ostudzić. Cebulkę obrać, pokroić w drobną kostkę. Posolić, odstawić na kilka minut. Szczypiorek umyć, drobno posiekać. Jajka obrać, pokroić w kostkę. Jajka, cebulę oraz szczypiorek posiekać. Dodać majonez oraz przyprawy. Wymieszać. Używać do smarowania pieczywa.