Sposób przygotowania:
Jajecznica z pomidorkami koktajlowymi
Na patelni roztopić masło klarowane, wbić jajka i rozbełtać widelcem.
Szczypiorek umyć i pokroić drobno dodać do jajek. Pomidorki koktajlowe umyć i osuszyć, pokroić na pół lub na plasterki. Smażyć jajecznicę do momentu aż jajka zaczną się ścinać. Dodać pomidorki koktajlowe i chwilę smażyć razem, posolić i przyprawić pieprzem.
Podawać na ciepło.
Szczypiorek umyć i pokroić drobno dodać do jajek. Pomidorki koktajlowe umyć i osuszyć, pokroić na pół lub na plasterki. Smażyć jajecznicę do momentu aż jajka zaczną się ścinać. Dodać pomidorki koktajlowe i chwilę smażyć razem, posolić i przyprawić pieprzem.
Podawać na ciepło.
SylaUla