eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Jajka faszerowane 2 Eli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Pyszne faszerowane jajka.

Jajka faszerowane 2 Eli

Składniki:

Jajka faszerowane 2 Eli

 

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane 2 Eli
Jajka ugotowac na twardo w wodzie z dodatkiem soli i odlać.Potrząsnąć garnkiem,żeby jajka się lekko potłukły i zalać zimną wodą.Po chwili obrać jajka ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół.Wyjąć żółtka do miseczki.Cebulę drobniutko posiekać.Do żółtek dodać cebulę,majonez,paprykę słodką,sól,pieprz i dokładnie wymieszać na pastę.Farsz wyłożyć na białka.Smacznego!