Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane awokado
Jajka gotujemy na twardo (7 minut).
Studzimy i obieramy.
Kroimy wzdłuż na pół.
Wyjmujemy delikatnie żółtka.
Awokado obieramy i kroimy w drobną kosteczkę.
Do żółtek dodajemy majonez, przyprawy i awokado.
Dokładnie mieszamy składniki widelcem, lekko rozgniatamy.
Na białka wykładamy łyżeczką farsz.
Możemy posypać poszatkowaną pietruszką lub szczypiorkiem.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)
Studzimy i obieramy.
Kroimy wzdłuż na pół.
Wyjmujemy delikatnie żółtka.
Awokado obieramy i kroimy w drobną kosteczkę.
Do żółtek dodajemy majonez, przyprawy i awokado.
Dokładnie mieszamy składniki widelcem, lekko rozgniatamy.
Na białka wykładamy łyżeczką farsz.
Możemy posypać poszatkowaną pietruszką lub szczypiorkiem.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)