Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane kiełkami
Ugotowane na twardo jajka przeciąć na połowę i wyjąć żółtko. Żółtka rozgnieść widelczykiem (można też użyć blendera) z pozostałymi składnikami (pomijając kiełki, które posiekane dodamy na końcu).
Powstałą masę łączymy z posiekanymi kiełkami. Pozostaw troszkę kiełków do dekoracji potrawy. Następnym krokiem będzie wypełnienie białek wcześniej przygotowaną masą z żółtek.
Na końcu ozdabiamy kiełkami. Mamy gotowy niezwykle dekoracyjny element stołu. Pyszne, szybkie i zdrowe. Warto zmienić coś na stole - taką potrawą będą właśnie przedstawione tutaj kiełki faszerowane z kiełkami. Życzę smacznego!
Powstałą masę łączymy z posiekanymi kiełkami. Pozostaw troszkę kiełków do dekoracji potrawy. Następnym krokiem będzie wypełnienie białek wcześniej przygotowaną masą z żółtek.
Na końcu ozdabiamy kiełkami. Mamy gotowy niezwykle dekoracyjny element stołu. Pyszne, szybkie i zdrowe. Warto zmienić coś na stole - taką potrawą będą właśnie przedstawione tutaj kiełki faszerowane z kiełkami. Życzę smacznego!