Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane makrelą
Jajka gotujemy na twardo,przekładamy do zimnej wody i studzimy. Wystudzone jajka obieramy ze skorupek, kroimy wzdłuż na połowy, wyjmujemy żółtka.
Żółtka rozdrabniamy widelcem lub drobno kroimy nożem.Kroimy też natkę pietruszki i czerwoną cebulę.
Do miseczki wkładamy: rozdrobnione żółtka, makrelę, majonez, natkę pietruszki, cebulę, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.
Przekładamy do białek.
Żółtka rozdrabniamy widelcem lub drobno kroimy nożem.Kroimy też natkę pietruszki i czerwoną cebulę.
Do miseczki wkładamy: rozdrobnione żółtka, makrelę, majonez, natkę pietruszki, cebulę, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.
Przekładamy do białek.


