Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane wędzonym łososiem i kiełkami
Jajka gotujemy na twardo i zostawiamy do przestygnięcia. Następnie obieramy je, przecinamy na połówki i ostrożnie wyjmujemy żółtka.
Rozgniatamy żółtka widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Dodajemy podzielonego na kawałki łososia.
Dodajemy również kiełki rzodkiewki, majonez, chrzan i jogurt naturalny. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem. Mieszamy i faszerujemy jajka. Dekorujemy kaparami.
Rozgniatamy żółtka widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Dodajemy podzielonego na kawałki łososia.
Dodajemy również kiełki rzodkiewki, majonez, chrzan i jogurt naturalny. Doprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem. Mieszamy i faszerujemy jajka. Dekorujemy kaparami.
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2