Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane z chrzanem i rzeżuchą
1. Ugotowane na twardo jaja ostudzić, obrać, wypłukać pod zimną wodą i osuszyć na papierowym ręczniku. Podzielić na pół, wydrążyć żółtka i wrzucić je do miski. Białka ułożyć na talerzu.
2. Do miski z żółtkami wrzucić pokrojoną w kostkę pierś z indyka i rzeżuchę. Wymieszać i rozgnieść żółtka widelcem. Dodać chrzan wymieszany dokładnie z majonezem oraz przyprawy i dokładnie wymieszać.
3. Farszem napełnić białka. Udekorować rzeżuchą. Smacznego!
2. Do miski z żółtkami wrzucić pokrojoną w kostkę pierś z indyka i rzeżuchę. Wymieszać i rozgnieść żółtka widelcem. Dodać chrzan wymieszany dokładnie z majonezem oraz przyprawy i dokładnie wymieszać.
3. Farszem napełnić białka. Udekorować rzeżuchą. Smacznego!
halina
Netka