Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane z tuńczykiem
Ugotowane jajka pozbawić skorupki. Przekroić je wzdłuż, wyciągnąć żółtka. Włożyć je do miski i rozgnieść widelcem. Pomidora pokroić drobno i dodać do żółtek. Z zalewy odsączyć tuńczyka, wmieszać do żółtek.
Natkę pietruszki poszatkować. Połowę dodać do miski. Następnie dodać majonez i przyprawy.
Wszystko razem wymieszać. Do dziurek po żółtkach na ugotowanych jajkach nałożyć ostrożnie po trochu farszu. Posypać pozostałością natki pietruszki. Jeśli mamy rzeżuchę, można dodać zamiast natki rzeżuchę.
Smacznego.
Natkę pietruszki poszatkować. Połowę dodać do miski. Następnie dodać majonez i przyprawy.
Wszystko razem wymieszać. Do dziurek po żółtkach na ugotowanych jajkach nałożyć ostrożnie po trochu farszu. Posypać pozostałością natki pietruszki. Jeśli mamy rzeżuchę, można dodać zamiast natki rzeżuchę.
Smacznego.