Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane białym serem i tuńczykiem
Jajka gotujemy, studzimy i obieramy. Kroimy wzdłuż na połówki i wyjmujemy żółtka.
Biały ser miksujemy w blenderze, dodajemy do niego tuńczyka, żółtka i doprawiamy pieprzem i solą. W razie potrzeby można dodać majonez albo śmietanę (ja nie dodawałam).
Gotowy farsz przekładamy do rękawa cukierniczego i napełniamy nim połówki białek.
Jajka układamy na listkach sałaty i dekorujemy dowolnie.
Biały ser miksujemy w blenderze, dodajemy do niego tuńczyka, żółtka i doprawiamy pieprzem i solą. W razie potrzeby można dodać majonez albo śmietanę (ja nie dodawałam).
Gotowy farsz przekładamy do rękawa cukierniczego i napełniamy nim połówki białek.
Jajka układamy na listkach sałaty i dekorujemy dowolnie.